1 juli 2012

Bottles

The Bottles brengen met veel enthousiasme vertolkingen van het betere Beatles-lied en andere nummers uit dezelfde periode. Als duo, trio of als kwartet. De frontman is Hans van Mastrigt, gepokt en gemazeld in de popmuziek van de jaren ’60 en ’70, en voorman geweest van vele bluesbands.

Met zichtbaar genoegen storten wij ons op onze eigen interpretaties van nummers van vooral the Beatles, maar ook the Kinks, the Everly Brothers, John Mayall, Eric Clapton, Randy Newman, en vele anderen. Met gitaar, mondharmonica en eventueel aangevuld met bas of key-blazers en 2, 3 of 4 stemmen wordt er een prettig sfeerplaatje neergezet met een hoog meezing-gehalte.

 

The Bottles voelen zich thuis in een informele omgeving. Campings, kroegen en terrassen zijn onze natuurlijke habitat. Daar waar muziek uit het hart samengaat met drank en vrolijkheid komen wij graag de stemming nog verder verhogen!

 

 

Als duo met een kleine footprint, flexibele inzetbaarheid, als trio met extra zangstemmen en basbodem, als kwartet met de grootste footprint, maar ook muzikaal de meeste mogelijkheden!

 

Een fragment van Mr Pleasant (the Kinks) door het duo the Bottles.

 

Een fragment van Short People (Randy Newman) door het trio the Bottles.

Aan een filmpje van het kwartet wordt nog gewerkt!