1 juli 2012

Lexolo

Even voorstellen. Ik ben Lex Kemper, een gitarist die uitstekend een prettige sfeer kan scheppen. Vooral op gelegenheden waar men graag een gesprek met elkaar voert. Ik ben geen druktemaker, en ik hou het volume beperkt. Mijn repertoire is breed, en vooral gebaseerd op de muziek van de 20e eeuw. Veel pop, jazz, 60’s en 70’s, mediterraan, zuid-amerikaans, blues, evergreens, licht klassiek, zo gevarieerd mogelijk. De programmakeuze geschiedt in overleg met de opdrachtgever. Verzoeknummers zijn mogelijk (mits speelbaar).

Specialiteiten van het huis:

Pure rustige achtergrond. Heel geschikt als begeleiding van kleinere diners. In mijn woonplaats Apeldoorn ben ik jarenlang huisgitarist geweest bij restaurant de Bon Vivant.

Iets pittiger. Tegenwoordig maak ik soms gebruik van een ‘looper’ om mijn eigen begeleiding in te kunnen spelen, zodat ik in mijn eentje als een kleine band kan klinken. Fijn voor recepties, waar een iets levendiger achtergrondje op zijn plaats is.

Trouwceremonie + receptiegedeelte. Bij de ceremonie speel ik live bijvoorbeeld bij binnenkomst, ondertekening van de aktes, en verlaten van de plek. En vervolgens op het receptiegedeelte. Eventueel ook bij het diner. Van te voren hebben we persoonlijk contact en bespreken wat er wanneer gespeeld gaat worden. Voor het eindfeest, waar het dak er af gedanst gaat worden, ben ik niet geschikt!

‘Lexolo’ gaat om achtergrondmuziek! Zingen er bij doe ik alleen op expliciet verzoek.

Als u op zoek bent naar meer musici en entertainment kijk dan gerust verder op deze website voor meer mogelijkheden!  

Onderstaande opname geeft een impressie van de stijl en de speelkwaliteit.